Fiskebilen Drammen – Fiskeruta

den

fiskeruta,torskeloin,torsk,fiskebilen,bloggVi ble grunnlagt på grunn av mangel på god sjømat på Østlandet! Vi har hovedavdeling på Fiskecentralen i Oslo slik at vi kan velge blant de beste leverandørene i Norge. Vi har mer kunnskap om sjømat enn noen andre i Fiskebransjen og vi kan fortelle deg når og hvor fisken har blitt fanget. Når du handler av oss blir du en del av familien som gir deg fordeler som ingen andre som kan tilby! Så hvis du ikke greier å koke eller steke fisken riktig vil vi personlig hjelpe deg slik at du får et fantastisk fiskemåltid.

Kvalitet:

SMAK AV HAVET er en kvalitetsikringstempel for våre kunder som ønsker å handle god sjømat. Vår kunnskap skal bidra at rammen rundt opplevelsen med sjømat blir på sitt beste. Fiskeruta har som mål å begeistre kunden med råvarer som gir sjømatopplevelser. God sjømat er avhengig av gode råvarer. Derfor er det viktig å ta hensyn til når og hvordan fisken er fanget. Dette er essensielt viktig for kvaliteten. Samtidig inspirerer vi kundene våre til større variasjon og kunnskap når det gjelder sjømat. Fiskeruta bruker mange verktøy, men kunnskap er det vi setter høyest. Fiskeruta styrker kompetansen ved bruk av utdanning, samlinger og ikke minst personlig engasjement. Det alle har i Fiskeruta til felles er lidenskap for god sjømat.

 

Sjømat:

Det krever at fisket skjer på en ansvarlig og skånsom måte. Fisken som svømmer i havet har vært livsgrunnlaget for menneskene langs kysten vår gjennom uminnelige tider. Vi skylder derfor å gi den de beste forutsetninger videre ved å ikke ødelegge eller forringe dens omgivelser. Fiskeruta har vi derfor tatt et standpunkt ved at vi ønsker å tilby en hoved- vekt av villfanget fisk, og aller helst linefanget der det er mulig. Tett kontakt med våre grossister og leverandører sikrer at disse verdiene ivaretas, og vårt fotavtrykk blir minst mulig. Derfor kan vi tilby det fineste råvarene vi har langs hele Norskekysten rett hjem til deg!

 

Norges beste råvarer!

Hver morgen, lenge før hanen galer, har vår grossist plukket det ypperste av norsk, villfanget fisk og sjømat, for at du som kunde skal kunne få det beste utvalget når vi kommer til deg.Uansett om du vil ha torskeloin eller kveite til middag, vil du møte den samme service og kunne få gode tips hos oss. Er du på utkikk etter noe spesielt? Da kan du kontakte oss direkte på 45 11 55 55. 

 

Levert på døren!

All sjømat fra Fiskeruta blir levert på døren rett hjem til deg.

 

røkt laks,fiskeruta,fiskebilen,fiskebutikk

 

fiskeruta,handle-fisk-sjomat,fiskebutikk fiskebil

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s